Events

Clinics & Events;
Wij organiseren op verzoek diverse events.
Voor zowel groepen als individuele.
Alles geschied op aanvraag.

Wheels of Steel 2015
In september organiseerde wij voor de 4e keer de Wheels of Steel clinic.
http://www.wheelsofsteel.nu/
Is een clinic door bedrijven voor bedrijven, met circa 200deelnemers.
Locatie Nederheide gemeente Gemert, wat een prachtige uitvalsbasis is voor een fietstocht, wandeling outdoor activiteit.
http://www.natuurpoortnederheide.nl/
Vanuit Nederheide is het mogelijk om een mooie fietstocht te maken naar een geweldige pauzeplaats te Aarle Rixtel.
Bij theehuis onder de boompjes vind je een oase van rust, ideaal als pauzepunt.
http://www.bijdeboompjes.nl/

De deelnemers klaar bij Nederheide voor de Wheels of Steel 2015

Wheels-of-Steel-2015-36-1024x768

 

Bikemotion 2014

Dit jaar was Guerciotti aanwezig op Bikemotion, en de reacties waren erg positief. Guerciotti is 50jaar jong in 2014. Guerciotti probeert weer in beeld te komen in Nederland en dat verdient het merk zeer zeker. Met het Guerciotti veldritteam wat dit jaar is opgestart zal men de naamsbekendheid weer vergroten. De renners vh team brachten op de laatste dag een bezoek aan Bikemotion en gingen met Alessandro Guerciotti op de foto.

Bikemotion Guerciotti team met Alessandro

 

Bikemotion Guerciotti stand

 

Wheels of Steel 2014

Op de 3e zondag v september werd de clinic Wheels of steel wederom georganiseerd. Tijdens dit mooie evenement was een loting waarbij een Guerciotti fiets verloot werd. De winnaar koos voor de Guerciotti Dorado.

wheels of steel 20141

DORADO 29-neroverde

 

 

Nacht v Zeilberg & Profronde v Stiphout

Onlangs mocht ik, Eddy Bouwmans voor de 2 wielercriteriums Zeilberg & Stiphout een deelnemersveld met ex-profs organiseren.
Dit waren beide erg leuke evenementen en zeer zeker voor het publiek die deze renners nog in de periode zagen fietsen in de tour en tal v andere wedstrijden.
Om telkens zulk mooi deelnemersveld samen te stellen, vergt veel tijd maar het was de moeite waard.
Vonct het leuk dat ik het per toeval mocht doen voor deze beide organisatoren, bij deze dan ook nogmaals dank aan beide organisaties.

Ik deed het graag en heb er veel plezier in gehad om de renners/oud collega's te contacteren.

profronde v Stiphout1

nacht v Zeilberg

Nederlanders doen het goed in GP Guerciotti

Op zaterdag 18januari werd voor de 36e keer de GP Guerciotti georganiseerd. Een selecte groep Nederlanders reisde af naar Milaan en wist 3 overwinningen te pakken en goede klasseringen. Bij de nieuwelingen won Bryan Bouwmans,Martijn Meeuws reed hierbij knap naar een 4e plaats.Bij de meisjes won Karlijn Swinkels. Bij de juniordames greep Yara Kastelijn ook de zege en reed hiermee ook bij de dames op het podium als 2e. Esmee Oosterman werd 2e bij de junioren en als 6e geklasseerd bij de dames. Maud Kapteijns werd 8e en Lotte Eikelenboom 9e. Dylan Bouwmans greep net naast het podium bij de junioren en werd 4e. Bij de belofte/elite reed Niels Wubben naar een 3e plek, Robbie v Bakel werd 25e en Koen Weijers kreeg 3x met pech te maken en moest uiteindelijk de strijd staken. 

bryan tijdens de cross Gp guerciotti  podium junior dames gp guerciotti

dylan na gp guerciotti affice gp guerciottinielswubben in de cross

verzorgers.gp guerciotti2014

Guerciotti.nl wederom vd partij in GP Guerciotti Milaan

Op 18 januari vindt wederom de GP Guerciotti plaats in Milaan, Guerciotti.nl reist met een selectgezelschap af naar het Milaan om de strijd met de Italianen aan te gaan.  In elke categorie zal een nederlandse deelnemer vd partij zijn. Bij de nieuwelingen doen Martijn Meeuws, Bryan Bouwmans en Karlijn Swinkels mee, Bij de junioren Dylan Bouwmans, Yara Kastelijn, Lotte Eikelenboom en Esmee Oosterman. Bij de vrouwen Maud Kapteijn en bij de U23/elite komen Robbie v Bakel, Koen Weijers en Niels Wubben in actie. Allen gaan zij ervoor om als een Ferrari over het parcours te racen. Succes allemaal.

Ferrari-458-Italia-Tricolore  DSC 0032 Bici Guerciotti web.02

Wheels of Steel clinic door ondernemers voor ondernemers 2013

Bij RTC Buitenlust werd op initatief vd hoofdsponsor vd Vleuten slijptechniek een clinic georganiseerd door ondernemers voor ondernemers. Guerciotti heeft hieraan bijgedrage en presenteerde in ruil hiervoor een deel van de collectie.

 

Wheelsofsteel buitenlust 2013

 

 

Wheels of steele buitenlust 2013 DSC 0356

 

 Ploegentijdrit te Asten Heusden.

Onlangs werd op 15 september de jaarlijkse ploegentijdrit te Asten Heusden georganiseerd. Door blessures kon een nieuwelingen/junioren ploeg v Buitenlust niet met de ingeschreven ploeg starten. Ikzelf Eddy Bouwmans verving 1 vd geblesseerde renners en oud lid Hans v Dijk verving de andere renner. De overige renners waren Joep Verhees, Tim Ramirez & Rick Emons. Deze tijdrit is een erg leuk initatief vd plaatselijke fietsclub en verdient zeer zeker zijn plek op de agenda. Vele toerclubs nemen deel aan dit leuke maar zware  onderdeel van het wielrennen. Ook hiervoor heeft Guerciotti het juiste model voor uw wensen.

DSC 0323.eddy vooraf aan tijdrit met lunar tt fiets

DSC 0326voor de start in de ploegentijdrit

Rund um der Finanzplatz Frankfurt.

Onlangs was Guerciotti aanwezig in de afwachtingswedstrijden in Rundumderfinanzplatz te Frankfurt, met wielerclub RTC Buitenlust was er een selecte groep uitgenodigd om aan de wedstrijden aldaar mee te doen. Alle renners wisten goede resultaten te behalen en hadden hierdoor weer een leerzame wielerdag achter de rug.

 

groepsfoto.frankfurt   

Groot nederlands succes in Milaan.

Op 27 januari werd de 35e GP Guerciotti verreden. Uit Nederland stonden 11renners aan de start, de renners waren erg succesvol. 3 overwinningen door Evy Kuipers bij de juniorvrouwen, Yara Kastelijn bij de nieuwelingendames, Mike vd Heijden bij de nieuwelingen. Verder stonden Jamie Bierens bij de nieuwlingendames als 2e op het podium, Bjorn vd Heijden als 3e bij de junioren en Stan Godrie als 2e bij de elite/belofte. De overige renners Dylan 8e & Bryan 5e Bouwmans, Koen v Dijke  5e en Gertjan Bosman, Patrick v Leeuwen reden allen in de eerste 10 in hun categorie.

EvyKuipers        Evy_na_de_finish

In het midden Nederlands kampioen Evy Kuipers, die de koers bij de junior vrouwen wist te winnen, het koste wel wat kreun maar het was het waard.

Bjorn_moe  podiumjuniorenGP

 Voor Bjorn was het een zware strijd, maar de 3e plek op het podium naast Italiaans Kampioen Bertolini maakte het de inspanning waard.

De Nieuwelingen dames koers.

 3kampioenenbijdestart   YarainaktiemetRachele

 JamiemetItaliaanse   YarainaktieGP

 Yara_wint_GPGuerciotti    Yara_Rachele_Alessandro_Paolo

 Yara wint GP Guerciotti met een Guerciotti. Na de aankomst met Italiaans kampioene Rachele Barbieri, Alessandro en Paolo Guerciotti op de foto.

 Bryan_in_GP   DylaninactieGP

 Bryan en Dylan Bouwmans in actie, wat resulteerde in een 5e en 8e plek.

 bici.ollandese   Guerciottilembeek1

 Bici Ollandesi

Beetje_vies

 

Dus dat is de Italiaans kampioen, hmmm

 Gertjandenktkan_die_rap_rijden

 5'minuti alla partenza,                                                                                                En de start is gegeven.

5minuti_alla_partenza   Partenza_elite_under23

 de_inschrijftafel

 

De inschrijftafel.

 

STAN GODRIE & GERT JAN BOSMAN aan de start in GP Guerciotti.

Stan Godrie & Gert Jan Bosman zullen door het mislopen van de dure selectieplekken voor het WK aan de start staan in de GP Guerciotti. Beide renners uitkomend voor het Rabo offroad team, zullen in Milaan trachten te laten zien dat zij ten onrechte niet vd partij zijn in het WK. Jammer voor deze 2 renners en gelukkig voor het Nederlandse publiek loopt Nederland sinds lange tijd weer over van het veldrittalent. Mannen succes in Milaan.                                                                                                                                                

Affice_GP_Guerciotti_2013

 

 

 

GP Guerciotti 2013

Eind januari zal een selecte groep Nederlandse veldrijders deelnemen aan de GP Guerciotti. Onder de renners bevinden zich 2 Nederlands kampioenen in de naam van Yara Kastelijn en Evy Kuipers, samen met Jamie Bierens vormen zij de vrouwelijke invulling. De geselecteerde mannen zijn 3 nieuwelingen Bryan & Dylan Bouwmans en Mike vd Heijden. Bij de Junioren zullen Bjorn vd Heijden en Koen v Dijke aan de start staan. Bij de elite zal Patrick v Leeuwen zijn huid zo duur mogelijk proberen te verkopen. De GP Guerciotti wordt dit jaar voor de 35e keer georganiseerd, inmiddels is Alessandro de organisator die het stokje over heeft genomen van zijn vader Paolo Guerciotti. Het parcours wordt uitgezet door oud wereldkampioen Vito Di Tano die alweer ruim 25jaar geleden de regenboog om zijn schouders kreeg in het Belgische Lembeek. Lembeek is de naam van het topmodel in de range van cyclocrossfietsen bij Guerciotti. 

                                                                                                                                                                                             

miss_cyclismo__fam_Guerciotti

 Tijdens de presentatie vd GP Guerciotti werd bekend gemaakt dat miss Ciclismo van Italie de ronde miss zal zijn.

 

Eind januari 2013 vind de jaarlijkse GP Guerciotti plaats in Milaan. Deze cross wordt al ruim 30jaar door Guerciotti georganiseerd en is inmiddels dan ook een begrip in de veldritsport. Dit jaar zullen wij als Guerciotti.NL aanwezig zijn bij deze cross in Milaan. Met een afvaardiging van 10renners zullen deze Nederlandse talenten de strijd aangaan met de Italiaanse tegenstanders. Met zowel Nieuwelingen, junioren, belofte en een elite renner/sters zullen we afreizen en er een onvergetelijk weekend van maken.

DSC08188.Dylan_in_Bakel.1

 

VINGT ANS MAILLOT BLANC.

 

Afgelopen zomer was het 20jaar geleden dat ik/Eddy Bouwmans het jongerenklassement won in de Tour de France. Hierdoor is door een groep mensen een aantal touretappes van destijds nagereden. Voor ons allen was dit een superleuke ervaring en fietsvakantie. Er werd een tijdrit rondom het lac de madine gereden, een klimtijdrit op La Plagne, de koniginnenrit van 1992 werd in 2 gedeeld en de Cormet de Roseland werd als 1e bedwongen. Een dag later werd een monsterrit gereden met de col dÍseran, col du Mont Cenis het valsplat naar de voet v Sestriere en de slotklim op Sestriere. Een dag later werd de colle delle Finestre bedwongen. Op de rustdag werden de renners in de tour aangemoedigd op de col du Moullard, en op de slotdag deden de coureurs nog de col dÍzoard.                                                                    

 

 

groepsfoto_op_de_trap      

 

 

 

 

Holland Ladies Tour 2e Etappe individuele tijdrit 20,5km Gemert-Gemert.
GEMERT Ellen van Dijk heeft woensdag de tweede etappe van de Profile Ladies Tour gewonnen. De renster van HTC-High Road bleef in een 20,5 kilometer lange tijdrit rond Gemert klassementsleider Marianne Vos (tweede) elf seconden voor. Derde werd Annemiek van Vleuten op 26 seconden van de dagwinnares. Vos breidde haar voorsprong in het algemeen klassement op haar directe concurrentes verder uit.

Ritwinnares Van Dijk had in de openingsrit vele minuten prijsgegeven. Van Dijk won voor de derde opeenvolgende keer de tijdrit in de Holland Ladies Tour. De Amsterdamse zag de tijdrit vooral als test voor het wereldkampioenschap van later deze maand in Kopenhagen. ,,Dit is mijn enige wedstrijd tussen een hoogtestage en het WK. Dus dit is een welkome indicatie dat de vorm goed is. Dat zal ook nodig zijn, want ik wil daar in Denemarken proberen bij de eerste acht te eindigen en zo eventueel een olympische nominatie in de wacht te slepen. Al moet Marianne dan niet voor me eindigen, dus dat wordt nog een wedstrijd in een wedstrijd. Dat ik vandaag sneller was, is mooi, maar de eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik onder droge omstandigheden reed en Marianne op een nat parcours.'' Vos zelf was content met de tweede plaats en een verbeterde positie in het algemeen klassement. ,,Het is mooi dat de twee Nederlandse tijdrijders voor Kopenhagen hier in een sterk internationaal veld één en twee worden, dat is een opsteker richting het WK. En ik had regen, maar Ellen wat meer wind, daar moet je niet moeilijk over doen. We zijn aan elkaar gewaagd, dat toont dit weer eens aan.

Voor het eindklassement doe ik hier een goede zaak, het is niet langer een secondenspel. Ik start donderdag weer in het oranje en die trui hoop ik tot en met zondag vast te houden.'' Vos start in de derde etappe met dertig seconden voorsprong op de Zweedse Emma Johansson. Derde is Ina-Yoko Teutenberg op 58 tellen van de leidster in het klassement.
http://www.hollandladiestour.nl/index.php/lang-nl/2e-etappe-tt

Gemert-Bakel-20110907-00233 Gemert-Bakel-20110907-00234 Gemert-Bakel-20110907-00235 Gemert-Bakel-20110907-00237

Witte trui tocht 2011:
Jaarlijks terugkerend evenement waarbij het inschrijf geld naar een goed doel gaat dit jaar naar Duchenne.

Affiche Wittetruitocht 2011:

affiche-wittetruitocht_2011

Klik op de afbeelding voor een vergroting...

Sfeer Impressie - Witte trui tocht 2011:

witte_trui

sfeerimpressie

sfeer_wittetruitocht

Start.WitteTruitochtl-20110605-00049
Klik op de afbeelding voor een vergroting...
© Copyright 2011 - 2018 - Guerciotti.nl